Vrijblijvend kennismaken met kwaliteit

Neem nu contact op

25 jaar ervaring

U bent op zoek naar een modern bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en realiseren van technische installaties? Dan bent u bij Abucon aan het juiste adres. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid kenmerken onze werkwijze. Wij zijn ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partner voor Apparatenbouw, Milieutechniek en/of Turnkey projecten.

Samenwerking met SUN

Inmiddels is Abucon samengegaan met SUN Roestvaststaal BV, een bedrijf wat zich bezig houdt met constructief RVS en Aluminium. Tevens maakt SUN RVS maatwerkproducten voor in- en exterieurbouw, meubels, relingwerk, windschermen en zonnetenten voor de scheepvaart en superjachtbouw. SUN was al “een goede buur” waar we veel mee samenwerken. Zo is een slagvaardigere organisatie ontstaan. Zie ook: www.sun-rvs.nl.

Onze klanten

Onze klanten zijn zowel industriële als overheidsbedrijven in onder meer de food, chemie, papierproducenten en verwerkers van afvalwater. Onze voorkeur gaat uit naar een directe en persoonlijke manier van zakendoen, waarbij we streven naar een langdurige en succesvolle relatie om zo samen te kunnen werken aan het optimale resultaat.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en maak kennis met onze knowhow, creativiteit en kwaliteit van werken. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.